Brouwer, Eman & Slob en Tax4you

1

Brouwer, Eman & Slob Administratieve en Fiscale dienstverlening is opgericht per 1 januari 2000 en opereert vanuit De Bilt. In 2009 is samen met Mr. M.C. van der Pol FB de onderneming Tax4you BV opgericht. Een team van veertien werknemers zijn aan het kantoor verbonden. Onze organisatie onderscheidt zich van andere administratiekantoren door een zo persoonlijk mogelijke dienstverlening en vanzelfsprekend een ondersteunende opstelling waar het gaat om fiscale en financiële aangelegenheden.

Brouwer, Eman & Slob BV | Tax4you BV is een kantoor dat zich omringd weet door specialisten uit verschillende disciplines. Zo is ons kantoor in staat om de rechterhand van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf te zijn. Samen met de ondernemer zorgen wij voor een goede administratie, welke zowel de ondernemer als ons de juiste gegevens oplevert en om er voor te zorgen dat de ondernemer de juiste beslissingen op het juiste moment kan nemen.

Brouwer, Eman & Slob BV | Tax4you BV is aangesloten bij De Fiscount Adviesgroep. Deze organisatie ondersteunt administratie- en accountantskantoren in hun dienstverlening. U kunt De Fiscount Adviesgroep vergelijken met een onafhankelijke, dynamische bibliotheek, waar wij kennis en ervaring kunnen ‘inkopen’ op de momenten dat wij dat voor een cliënt nodig achten. Tevens organiseert De Fiscount Adviesgroep vaktechnisch- en fiscaal overleg voor de medewerkers van haar leden. Daarnaast telt ons relatienetwerk ondermeer een specialistisch kantoor voor fiscaal advies, verzekeringen, pensioenspecialisten en notariskantoren.

Administratieve en fiscale dienstverlening