Diensten

Accountancy

Het opstellen van de jaarrekening van een onderneming is een belangrijke, jaarlijks terugkerende gebeurtenis, echter het begrijpelijk vertalen van de cijfers naar de ondernemer is minstens zo belangrijk. Hieraan wordt door Brouwer, Eman & Slob BV | Tax4you BV ruimschoots aandacht besteed.Tevens kunnen wij u begeleiden bij de invoering of uitbreiding van de automatisering van uw administratie. Wanneer deze automatisering ‘op de rails’ staat, kunt u zelf op ieder moment de financiële positie van uw bedrijf overzien.

Fiscale dienstverlening

Door de samenwerking met Mr. M.C. van der Pol FB kunnen wij u een breed scala aan fiscale dienstverlening bieden. Dit betekent dat wij u naast de fiscale aangiften (aangiften omzet- en loon- en vennootschapsbelasting) ook kunnen bijstaan bij fiscale geschillen en mediation.

Salarisadministratie

Met Brouwer, Eman & Slob BV | Tax4you BV verzekert u zich van een volledige verzorging van uw totale salarisadministratie. Maandelijks verzorgt Brouwer, Eman & Slob alle administratieve handelingen die nodig zijn voor een correcte en gedegen loonadministratie. Daarnaast onderhoudt Brouwer, Eman & Slob | Tax4you BV contacten met alle betrokken instanties zoals de Belastingdienst en het UWV.

Administratieve en fiscale dienstverlening